25.9.2024. 16:49
1
Sanja Vulić u epizodi "Jesam vam rekla da se sprema atentat na Dodika u Sarajevu": Ismijavali su me kada sam postavila pitanje zašto su stabla pred Sudom BiH posječena
Šef Kluba poslanika SNSD-a u Parlamentu BiH, Sanja Vulić, rekla je da se sada ispostavilo da su tačne bile informacije da se na predsjednika Republike Srspke Milorada Dodika sprema atentat, na šta je ona i upozoravala, a što su sarajevski mediji ismijavali.

Vulić je rekla da ne iznenađuje činjenica da iz Sarajeva budu ismijavane izjave političara iz Republike Srpske.

"Јoš u februaru sam upozoravala da iz krugova Ambasade SAD u BiH imamo informaciju da se sprema atentat na predsjednika Dodika. Postavljala sam pitanje zašto su stabla ovdje /pred kompleksom pravosudnih institucija/ posječena. Tada smo imali razne natpise iz Sarajeva, da sam blesava, luda, da se ulizujem i tome slično", rekla je Vulić novinarima u Sarajevu.

Ona je upitala gdje je sada izvinjenje medija iz FBiH, sada kada postoje provjerene informacije da je Obavještajno-sigurnosna agencija, zajedno sa određenim stranim ambasadama, pripremala atentat na Dodika.

"Ne tražim ja izvinjenje, ali sam jako zahvalna Srbiji i njenim službama što smo uspjeli sačuvati lidera da je među živima, a ne na onom svijetu, što je bio cilj određenih ambasada, koje su htjele da im on bude poslušnik, što nikada neće biti", zaključila je Vulić, koja se proslavila izjavom da Milorad Dodik za nju nije Tito nego Bog, a kao što vidimo, i dan danas "briljira" sa svakim svojim javnim nastupom.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.