25.9.2024. 15:19
0
Iznervirani Dodik se kratko obratio nakon izlaska iz Suda BiH: Glupost, farsa, gubljenje vremena
Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, obratio se medijima nakon završenog ročišta u Sudu BiH koje je održano u okviru suđenje njemu i v.d. Službenog glasnika RS Milošu Lukiću zbog neprovođenja odluka OHR-a.

Lider SNSD-a je kratko prokomentarisao suđenje kazavši da je "ovaj proces farsa".

- Ovo je par excellence politički proces kojim se nastavlja farsa koja se pokušava pretvoriti u nešto što bi moglo da izgleda ozbiljno. Sud ništa nije dokazivao, nije mogao da dokaže, počeo je da blefira, rekao je Dodik.

Potom je nastavio sa omalovažavanjem Suda BiH.

- Nije uspio čak ni da dostavi dokaze koji su bili obavezni pa im je produžen rok da to urade do 1. oktobra. Ništa posebno, glupost, gubljenje vremena, farsa, blamaža čitavo pravosuđe, kazao je.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.