25.9.2024. 14:54
0
Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo mladića Denisa Mašića u Drinskom jezeru
FOTO: Avaz
Beživotno tijelo 24-godišnjeg mladića Denisa Mašića iz Goražda pronađeno je u Drinskom jezeru kod Janjinskog mosta nizvodno od Ustiprače.

Identifikaciju su obavili članovi porodice, kako je potvrđeno za "Avaz" iz Uprave policije MUP-a BPK Goražde.

Uviđaj su obavili pripadnici policije iz RS na cijoj teritoriji je tijelo pronađeno, a obdukcija će biti obavljena u Banjoj Luci, nakon čega će biti vraćeno porodici.

Tijelo nesretnog mladića su prije nekoliko sati nakon intenzivne potrage iz vode izvukli pripadnici Tima za spašavanje na vodi i pod vodom Republičke uprave Civilne zaštite RS.

Denis Mašić je nestao 9. septembra ove godine, njegov nestanak je prijavljen 13. septembra policiji u Goraždu kada je počela intenzivna potraga za njim.

Proteklih dana pretraženo je kompletno korito Drine nizvodno od mjesta gdje je posljednji put viđen na obali rijeke u blizini goraždanskog naselja Mujković polje, a u potragu su uključeni spasilački i timovi civilne zaštite RS-a i FBIH, kao i Jedinica za podršku Uprave policije MUP-a BPK Goražde.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.