25.9.2024. 8:53
0
Lijep gest: Sarajevski policajac dijelio slatkiše radnicima koji su čekali 8 sati kako bi zatvorili radnje nakon KDZ pregleda
FOTO: Crna-Hronika.info
Policajac uljepšao dan radnicima slatkišima tijekom lažne bombne prijetnje

U Sarajevu, policajac koji je sudjelovao u sigurnosnim provjerama nakon dojave o bombi u tržnom centru Aria, pokazao je humanost i razumijevanje prema ogorčenim radnicima.

Oni su više od osam sati čekali da se završi pregled objekta kako bi mogli zatvoriti svoje radnje i zaključiti kase, piše Crna-Hronika.

Policajac je, svjestan stresa i nelagode koje su radnici doživljavali, donio slatkiše i podijelio ih među njima, čime je pokušao uljepšati situaciju i barem na trenutak skrenuti pažnju s napetosti.

Srećom, prijetnja se ispostavila lažnom, a njegov gest odražava ljudsku stranu policijske službe u izazovnim situacijama.

Ovaj čin solidarnosti izazvao je pozitivne reakcije među radnicima, koji su izrazili zahvalnost za podršku u teškom trenutku.

Podsjećamo jučer je nepoznata osoba, ili više njih, u najveće  sarajevske tržne centre dojavila bombe.

Prijeteći e-mail stigao je na adrese Sarajevo City Centra, Importanne Centra i Aria Malla.

Ustanovljeno je da su dojave, srećom, bile lažne.

Sarajevo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.