24.9.2024. 16:32
0
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu: Modernizirana za vrhunsku uslugu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu
Raiffeisen banka u Širokom Brijegu svečano je obilježila završetak preuređenja svoje središnjice u ovom hercegovačkom gradu u prisustvu gostiju, klijenata i poslovnih partnera.
Prateći suvremene trendove poslovanja, obnovili smo i renovirali naše sjedište u Širokom Brijegu kako bismo poboljšali kvalitetu usluga za klijente i radne uvjete za naše zaposlenike. Raiffeisen banka posluje na području Širkog Brijega od 2003. godine i već 21 godinu uspješno pokriva Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje, a pripadajuća mreža obuhvata 10.700 aktivnih klijenata fizičkih osoba i 1.100 pravnih osoba” izjavila je Silvana Andrijanić, direktorica Filijale Široki Brijeg. 

Renovacija je uključivala najsuvremenija i održiva rješenja, uz korištenje napredne tehnologije i ekoloških materijala koji doprinose zaštiti okoliša i efikasnosti rada banke. Uz profesionalni tim koji pruža personalizirane financijske usluge, klijentima je sada dostupna suvremena ATM zona i inovativni Raiffeisen digitalni servisi, omogućujući neprekidnu dostupnost bankarskih usluga 24/7. 

"Ulaganjem u infrastrukturu i ljudske resurse želimo unaprijediti korisničko iskustvo u Raiffeisen banci, pružiti vrhunsku uslugu i učinkovito zadovoljiti dnevne potrebe naših klijenata u Zapadnoh Hercegovini što pottrđuje našu predanost rastu i razvoju ŽZH ali i cijele regije,” izjavila je Andrijanić. 

Filijala Raiffeisen banke na Širokom Brijegu se nalazi na adresi Ulica pobijenih franjevaca 3 i otvorena je za klijente radnim danom od 08:00 do 16:30.
 
0
EKONOMIJA
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.