25.9.2024. 8:38
0
Ryanair uvodi 11 letova za Sarajevo ove zime
FOTO: unsplash/ilustracija
Irski niskobudžetni avioprijevoznik Ryaniar prošle zime nije letio za Sarajevo

Ovog ljeta kompanija je letjela za Sarajevo 13 sedmičnih letova na 6 linija (po dva sedmična leta za Bergamo, Charleroi, Gothenburg, Mammingem i Solun, te tri sedmična leta za London).

Ove zime kompanija će letjeti:

- Bergamo 2 sedmična leta (petak i subota)
- Charleroi 2 sedmična leta (ponedjeljak i petak)
- Gothenburg 2 sedmična leta (srijeda i subota)
- London 3 sedmična leta (ponedjeljak, petak, nedjelja), ali nakon 5. januara dva sedmična leta (gubi se nedjelja), te se ponovo vraća 2. februara.
- Memmingem 2 sedmična leta (ponedjeljak i petak)

Ovo znači da će Ryanair ove zime imati 11 sedmičnih letova na 5 linija, a u januaru će imati 10 sedmičnih letova, piše avio portal Zamaaero.

Ryanair
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.