23.9.2024. 22:12
0
Dodik u Srebrenici: "S Bošnjacima ćemo živjeti ako su za mir i..."
FOTO: n1
"Zalažem se za mir i da Srbi ovdje žive zajedno sa Bošnjacima ako su i oni za mir, jer Srbi nisu protiv njih ako ne rade protiv RS", poručio je iz Srebrenice politički lider bosanskih Srba Milorad Dodik.

On je danas prisustvovao na predizbornom skupu svojeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata u tom gradu.

"Važno je da je u Srebrenici postignuto jedinstvo srpskih političkih partija o zajedničkom kandidatu za načelnika općine Milošu Vučiću i ta podrška garantira njegovu izbornu pobjedu.

Srpsko jedinstvo je najvažnije i treba biti patriota, jer bez toga nema slobode srpskom narodu i nema RS", poručio je on dalje.

Dodik je najavio "više od 10 miliona KM", koje bi Vlada bh. entiteta RS mogla obezbijediti za Srebrenicu, ali samo ako pobijedi njegov kandidat za načelnika. 

"Vjerujem u pobjedu Vučića i odborničke liste SNSD-a, koja će biti dio skupštinske većine i omogućiti realizaciju projekata u Srebrenici, za koje će Vlada RS obezbijediti više od 10 miliona KM", ustvrdio je Dodik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.