26.9.2024. 15:12
1
Bivši golman Crvene zvezde na udaru Srba zbog fotografije iz Saudijske Arabije: "Prodao si vjeru za večeru"
Milan Borjan je odlučio da ovog ljeta iz Crvene zvezde ode u Saudijsku Arabiju, te ponese dres Al Riyadha.

Borjan je na društvenim mrežama objavio fotografiju u tradicionalnoj nošnji, a uslijedio je niz negativnih komentara ljudi u Srbiji, koje je takva fotografija uvrijedila.

"Sve za pare, nema ni vjere, ni porodice, ni predaka, ništa nije sveto osim konta na računu. Tužno.",  "Pa zašto ovo Borjane? U čast svih krajišnika imao si dovoljno da zbog svih žrtvi istorije odoliš bar patriotski. Nažalost, sve isčezava i izumire.", "Šta urade pare od čovjeka", "E moj Borjane", "Ovo ti nije trebalo, posao je jedno, vjera i poštovanje prema svojoj naciji je drugo. Tuđa zemlja, interes i okolnosti brzo okrenu čovjeka i padne pod njihov uticaj..", "Prodao si vjeru za večeru .", "Šteta što nisi ostao sa šajkačom, anterijom i u komplet srpskoj nošnji", samo su neki od komentara sa kojima se suočio Borjan.


Milan Borjan je od dolaska u Al Riyadh standardan, a na četiri utakmice njegov tim je ostvario dvije pobjede, te po jedan remi i poraz od moćnog Al Hilala, prenosi Sport1.
 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.