26.9.2024. 12:59
0
FSBiH donio odredio termine tri zaostale utakmice Premijer lige
FOTO: FK Sarajevo
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac, zaostalu utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Veleža, igrat će u subotu 12. oktobra, tokom internacionalnog termina, odnosno reprezentativne pauze.

Utakmica u Banjoj Luci igrat će se od 18 sati, potvrdio je vlasnik TV prava, iako još uvijek postoji mogućnost promjene.

Borac će u oktobru igrati i zaostalu utakmicu drugog kola protiv Igmana u Konjicu. Taj meč na rasporedu je u srijedu, 16. oktobra s početkom od 14 sati.

Istog dana u Mostaru će zaostalu utakmicu četvrtog kola igrati Zrinjski i Radnik (18 sati).

Još uvijek nisu utvrđeni termini zaostalih mečeva između Zrinjskog i Sarajeva, te Sloge i Borca.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.