26.9.2024. 9:33
0
Željezničar ostao bez dva važna igrača za duel sa Posušjem
Željezničar je osvojio bod na Koševu u vječitom derbiju (1:1), ali i ostao bez dva itekako bitna igrača.

Plavi u narednom kolu dočekuju Posušje, a meč se igra u nedjelju od 15 sati.

Kod Željezničara pravo nastupa neće imati prvi strijelac ekipe Sulejman Krpić, te defanzivac Nemanja Cavnić. Ovaj dvojac je sinoć dobio treći žuti karton, što će im donijeti 'hlađenje' u devetom kolu.

Krpić je kapiten Željezničara, a ove sezone je upisao tri pogotka. U svim utakmicama je bio starter, osim u Mostaru protiv Veleža gdje je šansu dobio posljednjih pola sata.

Nemanja Cavnić se baš i nije proslavio ove sezone, ali standardan je. Cavnić ima maksimalnu minutažu nakon osam kola, te je u svim susretima igrao 90 minuta.

Očekuje se da će Krpića zamijeniti Filip Dangubić, dok bi umjesto Nemanje Cavnića u zadnjoj liniji se mogao naći Azur Mahmić ili Huso Karjašević.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.