25.9.2024. 16:54
0
Misimović o Ahmedhodžiću: “Osjetio sam na svojoj koži, to je dno dna”
Zvjezdan Misimović je za portal Reprezentacija.ba govorio o trenutnom stanju u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali i o vremenima dok je on igrao, pa kasnije radio kao funkcioner Fudbalskog saveza.

Nezaobilazna tema intervjua je bio Anel Ahmedhodžić koji je odlukom novog sportskog direktora odstranjen. Misimović je dao mišljenje iz svog ugla za kompletnu situaciju:

“Kada smo ga mi ranije odlučili da suspendujemo, u medijima se stvorio tzv. hajp, napadali su nas kako to možemo uraditi i slično. Te nesuglasice su se uspjele ispeglati, ali se ponavljaju. Šta se ovaj put tačno desilo, nemam informaciju, ali je sigurno Anel naš najkvalitetniji štoper i šteta je što što neće više biti tu. U jednu ruku ga i mogu razumjeti. Osjetio sam na svojoj koži kako je to kada porodicu vrijeđaju, kada supruga dobija svakve prijetnje, psovke… To je dno dna. Porodica se nikada smije uvlačiti, ma šta god bilo u pitanju.”

Čitav intervju pročitajte na Reprezentacija.ba.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.