25.9.2024. 15:25
0
Ultrasima će biti zabranjen dolazak na mostarski derbi
U subotu u sklopu 9. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine odigrat će se mostarski derbi između trenutno prvoplasirane ekipe lige HŠK Zrinjski i FK Velež koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji. Mostarski gradski derbi uvijek donosi napetost ne samo na stadionu, već i danima prije odigravanja po ulicama Mostara.

Prošlu sezonu navijačima Veleža od strane MUP-a HNK bio je zabranjen dolazak na gradski derbi koji se odigrao na stadionu HŠK Zrinjski. Razlog zabrane bila su dešavanja na mostarskim ulicama.

Praksa zabrane gostovanja će se, kako izgleda, nastaviti. Novi derbi se igra u subotu 28.09.2024. godine i čini se da će ovaj put biti zabranjen dolazak najvjernijim navijačima HŠK Zrinjski.

Po informacijama koje ima portal Hercegovina.in, za sutra je najavljen sastanak MUP-a i predstavnika klubova na kojem će se i službeno saopštiti zabrana dolaska u Vrapčiće navijačima HŠK Zrinjski.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.