24.9.2024. 21:44
0
Miralem Pjanić sutra potpisuje za CSKA iz Moskve
Bivši reprezentativac BiH, Miralem Pjanić, je na korak od potpisa ugovora sa ekipom CSKA iz Moskve.

Brojni ruski mediji večeras javljaju da je u ovom slučaju došlo do preokreta te da se Pjanić, skupa sa svojim agentima, predomislio i odlučio prihvatiti poziv ruskog velikana, pošto je ranije najavljeno da od transfera u CSKA neće biti ništa.

Ruski novinar Ivan Karpov javio je da su za sutra u Moskvi zakazani ljekarski pregledi, na kojim će se pojaviti bivši reprezentativac BiH, a ako sve bude u redu, uslijedit će potpis ugovora Kako tvrde brojni mediji iz Rusije, radi se o jednogodišnjem ugovoru s opcijom produženja za još jednu sezonu.

Podsjećanja radi, Pjanić je do sada u karijeri igrao za Metz, Lyon, Romu, Juventus, Barcelonu, Besiktas i Sharjah.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.