26.9.2024. 9:54
1
Incident nakon vječitog derbija - Krpić stao ispred istočne tribine i provocirao navijače Sarajeva: Specijalac mu rekao da uđe u tunel kako ne bi došlo do problema
Veliki derbi između Sarajeva i Željezničara koji je odigran na Koševu završen je podjelom bodova, a konačan rezultat bio je 1:1.

Sjajna igra Željezničara viđena je u prvom poluvremenu ove utakmice kada su nogometaši tima sa Grbavice imali nekoliko dobrih prilika, a uspjeli su doći i do vodstva.

Igrali su se posljednji minuti prvog dijela utakmice kada je Hiroš sjajno uposlio Boljevića koji matira Rockova za veliko slavlje gostujućih igrača i navijača.

Drugo poluvrijeme pripalo je nogometašima Sarajeva koji su imali apsolutnu dominaciju, ali nisu uspjeli doći do preokreta.

Sve što su uspjeli domaći jeste postići pogodak u 61. minuti preko Solde, ali do pobjede na kraju nisu uspjeli doći.

Iako su imali veliki broj prilika, posebno u samoj završnici utakmice, rezultat je na kraju ostao 1:1.

Nakon utakmice bilo je "vatreno", a u zanimljivom okršaju sa domaćim navijačima bio je Sulejman Krpić koji je kapiten Željezničara.

Dok su nogometaši Željezničara napuštali teren stadiona Koševo dobijali su razne uvrede od domaćih navijača, a Krpić nije ostao imun na to.

On je prvo odlučio da sarkastično aplaudira domaćim navijačima, a onda je stao pred njih i visoko podigao ruke, te je gestikulisao na novac.

Kako je sve izgledao pogledajte OVDJE.

Osim toga, na kraju snimka se vidi da je reagovao i specijalac koji je došao do Krpića i rekao mu da uđe u tunel kako ne bi došlo do većeg problema, prenosi Sportsport.ba.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.