26.9.2024. 12:22
0
Tragedija kod Konjica: Vozač zaustavio automobil pored ceste i izašao, vozilo se survalo u provaliju, usmrtivši suvozača
Prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 18. 55 sati na lokalnoj cesti Buturović polje-Lukšije, u mjestu Lukšije kod Konjica, u kojoj je smrtno stradao suputnik I. K. (1952. ) u vozilu Suzuki.

U srijedu, 25. rujna, oko 18,55 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti Buturović polje-Lukšije, u mjestu Lukšije, u kojoj je sudjelovao O.M. (1960) iz Konjica koji je upravljao vozilom marke Suzuki. On je zaustavio vozilo pored ceste, te izašao iz njega, a nakon njegovog izlaska vozilo se samo pokrenulo i sletjelo u provaliju duboku oko 100 m. U vozilu je kao suputnik bio I.K. (1952) koji je zadobio tjelesne ozljede od kojih je preminuo na licu mjesta. Tijelo nastradalog izvukli su pripadnici GSS Prenj, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu Konjic radi obdukcije, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

O.M. je uhapšen i smješten u prostorije PS Konjic. O događaju je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj, te su poduzete sve potrebne mjere.

Isti dan, oko 22,30 sati, u prostorije OKP-a PU Mostar pristupili su K.G. (1997) i S.S. (1994), državljani Turske i prijavili da je nad njima, uz prijetnju pištoljem i nožem, izvršeno razbojništvo od strane četiri nepoznate muške osobe, dok su bili na platou ispod Starog mosta. Poduzete su sve potrebne mjere, navodi se u saopćenju.

 
MUP HNK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.