22.5.2024. 20:32
0
Pobjeda Bosne nad Borcem, majstorica odlučuje finalistu
Košarkaši sarajevske Bosne pobijedili su večeras na svom terenu banjalučki Borac u drugoj utakmici polufinalne serije Prvenstva Bosne i Hercegovine pa će o finalisti iz ovog duela odlučiti treći susret.

"Studenti" su slavili sa 74:60 a najefikasniji u redovima sarajevskog tima bio je Vojin Ilić sa 17 poena. Jure Zubac je uz 12 poena imao i 10 skokova dok je 11 poena zabilježio Đoko Šalić.

Kod gostiju je Radoš Šešlija imao 12 poena a poen manje Džerod Vest.

U prvom duelu bilo je 60:57 za Borac. Majstorica se igra u ponedjeljak u Banjaluci.

Drugi polufinalni par čine Igokea i Široki Brijeg. Aleksandrovčani su u prvom duelu slavili sa 96:82 a u toku je drugi duel koji se igra u dvorani "Pecara" u Širokom Brijegu

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.