15.6.2024. 13:15
0
Klub Matije Šarkića se oglasio nakon njegove tragične smrti: Skrhani smo vijestima
Crnogorski mediji su ovog jutra izvijestili o preranoj smrti Matije Šarkića (26), golmana koji je nedavno postao prva opcija između stativa fudbalske reprezentacije.

Njemu je pozlilo u apartmanu u Budvi, nakon čega je konstatovana smrt.

Momak koji je ove sezone zaradio mjesto startera u engleskom Milvolu je pokupio srca svih navijača u posljednje vrijeme, kako u Engleskoj, tako i u Crnoj Gori. Nakon sjajne sezone sve to je krunisao fenomenalnom partijom protiv Belgije prije desetak dana kada je upisao devet intervencija.

Tim povodom, oglasio i njegov klub iz Londona.

- Svi u Milvolu su kompletno skrhkani, obavještavamo vas da je Matija Šarkić preminuo u 26. godini - stoji u objavi na drutšvenim mrežama uz mnogobrojne poruke navijača koji mu šalju posljednji pozdrav.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.