20.6.2024. 19:20
0
Navijači Srbije izvrijeđali Stojkovića nakon kiksa protiv Slovenije - Oslovljavali ga Vučićevom "džukelom": Čim najurite ovu naprednjačku neznalicu od selektora, bit će sve u redu
Srbija je uspjela osvojiti jedan bod u meču protiv Slovenije. Luka Jović je zabio za 1:1 u 96. minuti, no među navijačima Orlova vlada veliko nezadovoljstvo. Traže odlazak Piksija s klupe.

Srbija će jako teško doći do plasmana u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Danas su osvojili prvi bod, a protiv Slovenije su izjednačili u 96. minuti.

Odlučujući meč Orlovi će igrati s Danskom. Tu im je potrebna pobjeda za prolaz dalje, no navijači ove selekcije nisu uvjereni da tim kojeg predvodi Dragan Stojković može išta napraviti.

Nakon meča sa Slovenijom Fudbalski savez Srbije objavio poruku 'Nema predaje'. To je i slogan Srpske napredne stranke (SNS) kojeg je koristio Aleksandar Vučić, pa je ova poruka poprilično razbjesnila sve.

Potom se pojavila poruka 'Biće to sve dobro'. Srpski navijači nisu baš sigurni u to. Komentari dovoljno govore.

"Ne ložite se, igramo k'o ku**c" - "Piksi napolje i neka vodi SMS-a sa sobom".

"Bit će sve u redu čim najurite ovu naprednjačku neznalicu od selektora. Piksi SNS džukelo, odlazi", neki su od brojnih komentara koji su se pojavili.

Stojković je pred put na Euro potpisao novi ugovor s Fudbalskim savezom Srbije. Na klupi bi trebao ostati do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Međutim, ako preživi novi debakl Orlova, navijači će mu definitivno potpuno okrenuti leđa. Apsolutno niko ne vjeruje u njegove izgovore i priče 'bili smo bolji' i 'nemamo sreće', prenosi Sportsport.ba.





0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.