26.6.2024. 16:26
1
Piksi je prije odlučujućeg meča protiv Danske napravio nešto što vjerovatno niko nikad nije: Igrači se hvatali za glavu
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi napravio je presedan kakav vjerovatno dugo nije viđen, s obzirom na to da su reprezentativci Srbije za sastav saznali tek kad su bili na travnjaku Allianz Arene.

Da stvar bude čudnija, imena igrača koji počinju utakmicu Orlovi su saznali preko svojih telefona, a ne iz usta selektora. Igrači su bili vidno iznenađeni. 


Praksa je da UEFA na svojoj stranici objavi zvanične sastave sat i po pred utakmicu. Selektor Srbije je startnih 11 izdiktirao tek nešto poslije.

Srbija i Danska odigrale su meč bez pogodaka. Danci su prošli u nokaut rundu, a Srbija je završila turnir.

Dan poslije utakmice Stojkoviću se ozbiljno trese selektorska fotelja, a srbijanski mediji tvrde da su neki igrači poručili da više neće igrati za nacionalni tim dok je Piksi selektor.

(Ajdin B.)

 

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.