26.6.2024. 13:28
0
Pobuna u svlačionici Srbije: Četvorica ne žele igrati dok je Piksi selektor
Četvorica fudbalera reprezentacije Srbije navodnu su saopštila kako ne žele nastupati za nacionalni tim dok je na klupi Dragan Stojković Piksi.

Srbija je odradila katastrofalno Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Osvojena su dva boda iz tri meča, osvojeno je posljednje mjesto u grupi s Engleskom, Danskom i Slovenijom i koferi za put kući su spremni.

Navijači su kao glavni razlog neuspjeha okrivili selektora Dragana Stojkovića. Smatraju da legendarni Piksi jednostavno nema kvalitet da vodi Srbiju, a čini se da se sa time slažu i određeni fudbaleri.

Srpski mediji pišu da je došlo do pobune u svlačionici Orlova i da nekoliko velikih zvijezda nema namjeru igrati za Srbiju dok je na klupi nacionalnog tima Dragan Stojković.

Telegraf navodi kako je fenomenalni golman Predrag Rajković odlučio da ne nastupa za Srbiju sve dok ne dođe do promjene na selektorskom mjestu, a Informer ima informacije da su isto odlučile i tri velike zvijezde.

To su Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, te se navodno neće odazivati pozivu ako Piksi ostane na klupi, prenosi Sportsport.ba.

(Ajdin B.)

 
SrbijaEURO
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.