26.6.2024. 19:52
0
Sve ekipe na kraju osvojile po četiri boda, ali Ukrajina ispada sa Eura!
Okončana je grupna faza na ovogodišnjem Euru i u grupi E.

Rumunija, Belgija i Slovačka nastavljaju takmičenje na Euru, dok se Ukrajina vraća kući. Ono što je nevjerovatno je to da su sve četiri reprezentacije završile na kraju sa po četiri boda.

Slovačka i Rumunija su odigrale 1:1. Duda i Marin su bili strijelci. Ukrajina i Belgija su odigrale utakmicu bez golova.

Na kraju je Rumunija završila kao prva u grupi, dok je Belgija završila kao druga, a Slovačka kao treća. Ukrajina je imala najlošiju gol razliku i na kraju su ispali sa Eura, iako su imali jednak broj bodova kao sve ekipe u ovoj grupi.

Nešto kasnije nas očekuje i završetak grupne faze, pošto se čeka rasplet u grupi F. Portugal igra protiv Gruzije, dok se u drugoj utakmici sastaju Češka i Turska.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.