17.6.2024. 20:05
0
Novo iznenađenje na Euru: Borbena Slovačka srušila Belgiju
FOTO: screenshot/x/@euro2024
Fudbaleri Slovačke priredili su veliko iznenađenje nakon što su u meču prvog kola grupe na Evropskom prvenstvu savladali favorizovanu Belgiju.

Konačan rezultat meča glasio je 1:0, prenosi Faktor.

Slovačka je do trijumfa došla u sedmoj minuti, a svemu je prethodila katastrofalna pogreška obrane Belgije.

Izgubili su loptu pred golom, te je do nje stigao Kucka, čiji je udarac Casteels odbio do Schranza, a on je pogodio za radost svoje selekcije.

Belgija je preko Lukakua u 56. minuti zatresla mrežu Slovaka, ali je pogodak poništen zbog ofsajda nakon VAR intervencije.

Novi gol Lukaku je postigao u 86. minuti, međutim i on je nakon gledanja VAR-a poništen. 

Openda je prošao po lijevoj strani i odigrao povratnu loptu za Lukakua koji je pogodio. Međutim, Openda je u toj akciji igrao rukom.

U drugom meču ove grupe Rumunija je savladala Ukrajinu sa 3:0.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.