30.6.2024. 12:16
0
Ekipa Zrinjskog otputovala u Hrvatsku na drugi dio priprema
Nakon uvodnih treninga u Mostaru Plemići su se jutros zaputili prema Svetom Martinu na Muri, gdje će odraditi središnji dio priprema za novu sezonu.

Na krajnjem sjeveru Hrvatske nogometaši Zrinjskog će se zadržati do 12. jula te će odigrati tri kontrolne utakmice protiv hrvatskih prvoligaša Lokomotive i Slaven Belupa te ukrajinske Zorye.

Ovo je treća godina u nizu da ćemo središnji dio priprema odraditi u Svetom Martinu na Muri, a to najbolje potvrđuje koliko smo zadovoljni uvjetima koje nudi ova lokacija odakle smo u prethodne dvije godine hvatali zalet prema novim trofejima, ali i uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni.

Stručni stožer u Hrvatsku je krenuo s 27 igrača, a po dolasku Plemićima će se priključiti i kapetan Nemanja Bilbija, koji će u društvu suigrača nastaviti postoperativnu rehabilitaciju.

Anis Sefo, Goran Karačić, Marko Marić, Arman Šutković, Josip Ćorluka, Kerim Memija, Hrvoje Barišić, Slobodan Jakovljević, Toni Šunjić, Marin Magdić, Amir Duraković, Sebastian Corda, Mario Tičinović, Tomislav Kiš, Ivan Posavec, Tarik Ramić, Antonio Ivančić, Igor Savić, Antonio Prskalo, Marko Kozina, Matija Malekinušić, Mario Ćuže, Fran Topić, Besart Abdurahimi, David Čamber, Nardin Mulahusejnović, Franko Sabljić, Nemanja Bilbija

04.07. NK Lokomotiva – HŠK Zrinjski

08.07. FC Zorya – HŠK Zrinjski

12.07. NK Slaven Belupo – HŠK Zrinjski

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.