2.7.2024. 8:05
0
Danas ćemo dobiti posljednja dva četvrtfinalista Eura
Dan pred nama donosi nam posljednja dva okršaja u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a sastaju se Holandija-Rumunija te Austrija-Turska.

Od 18 sati na stadionu u Minhenu na teren Allianz Arene će istrčati fudbaleri Holandije i Rumunije u jednom od najizjednačenijih dvoboja.

Analitičari i kladionice su podijeljene kada je u pitanju ovaj meč pa uzbuđenja ne bi trebalo nedostajati.

I jedni i drugi u ovaj susret ulaze sa po jednom pobjedom, porazom i remijem, a ovo će biti prvi sudar ovih ekipa još od 2017. godine kada su Lale u prijateljskom meču bile uvjerljive s 3:0.

Tri sata kasnije od 21h u Leipzigu će koplja ukrstiti Austrijanci i Turci, koji ne pamte po dobrom posljednji meč ovih ekipa.

Naime, Austrijanci su u martu slavili s ogromnih 6:1 i to je nešto što im daje vjetar u leđa pred ovaj susret.

Sigurno je da će Turska u ovom kao i u svim ostalim mečevima imati ogromnu podršku sa tribina od svojih navijača koji žive i rade u Njemačkoj.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.