2.7.2024. 20:49
0
Sarajevo minimalno poraženo od Olimpije
FK Sarajevo je danas odigrao treću i posljednju utakmicu na pripremama u Sloveniji.

Bordo klub je za protivnika imao ekipu ljubljanske Olimpije od koje je izgubio sa minimalnih 1:0.

Trener Sarajeva Zoran Zekić se za današnji meč odlučio za sljedeću prvu postavu: Rogić, Beganović, Jović, Soldo, Čelik, Đorđević, Anđušić, Kyeremeh, Guliashvili, Oliveira, Čataković.

Utakmica je riješena u 80. minuti, kada je postignut jedini gol. Nakon jednog kornera je nastala gužva pred golom Sarajeva, a loptu je u mrežu bh. tima pospremio Matej Dvoršak.

Za Sarajevo je ovo bio drugi poraz na pripremama u Sloveniji. U prvoj utakmici savladan je UTA Arad iz Rumunije s 3:1, a nakon toga je upisan poraz od ukrajinskog Šahtara sa 4:1, da bi danas Sarajevo izgubilo i od Olimpije sa 1:0.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.