30.6.2024. 11:22
0
Pjanić objavio fotografiju u dresu Milana i zapalio komentare
Sada već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić objavio je fotografiju u dresu Milana i raspalio maštu navijača.

Počeli su navijači Rossonera pričati o mogućem transferu, ali čini se kako je razlog potpuno drugačiji.

Pjanić je objavio fotografiju u dresu nekadašnjeg saigrača iz Milana, Gonzala Higuaina, te je poprilično jasno da od prelaska u Milan neće biti ništa.

Objavio je Mire fotografiju uz opis “Hermano”, a ova fotografija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

Pjanić i Higuain su veliki prijatelji još iz vremena provedenog u Juventusu kada su činili sjajan tandem.

Inače, Pjanić je ovo ljeto nakon dvije sezone napustio Sharjah FC iz Emirata i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Naš veznjak će prema pisanju inostranih medija potpisati dvogodišnji ugovor sa Al Raedom, ekipom koja je završila na 12. mjestu saudijskog prvenstva.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.