27.6.2024. 16:50
0
Hrvatski mediji: Edin Džeko i Ivan Rakitić na pragu potpisivanja za Hajduk
Hajduk je jako blizu da na Poljud dovede dva velika imena evropskog fudbala - Edina Džeku i Ivana Rakitića, piše Index.hr.

Na transferu kapitena naše reprezentacije i legende "Vatrenih" intenzivno radi sportski direktor Nikola Kalinić. 

Kako prenosi pomenuti portal, došlo je do pomaka u pregovorima, te je Hajduk jako blizu ostvarenju posla. Podsjećanja radi, Hajduk odnedavno sa klupe vodi legenda Milana i reprezentacije Italije, Gennaro Gatuso.

Naš kapiten iza sebe ima odličnu sezonu, pošto je na 46 utakmica u svim takmičenjima postigao 25 golova i asistirao za 10 golova.

Ovo je dokaz da Hajduk u narednoj sezoni ima visoke ambicije, a cilj je titula koju su posljednji put osvojili 2005. godine.

Uprkos interesovanju klubova i iz Saudijske Arabije za našeg kapitena, brojnima u BiH nije jasno zbog čega Džeko navodno ima želju da karijeru nastavi u Hajduku, s obzirom da brojni misle da još uvijek može igrati mnogo ozbiljniji fudbal.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.