23.6.2024. 13:20
0
Turski medij tvrdi: Džeko želi da ide u Hajduk
Velika fama traje oko toga da li je kapiten "Zmajeva" Edin Džeko ostati u Fenerbahčeu ili će promijeniti sredinu.

Kako je ranije objavio Index.hr sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić radi na dovođenju Edina Džeke u taj klub.

Turski medij Fotospor sada je objavio da Džeko "želi doći u Hajduk".

Ipak, prema istom mediju Fenerbahče ima druge planove, odnosno tvrde da žele ići u razmjenu igrača s Bešiktašem, pa bi umjesto Džeke u Fenerbahče stigao Vinsent Abubakar.

- Iako je Bešiktaš fokusiran na razmjenu Abubakar - Džeko, bosanska zvijezda svakim je danom sve bliže Hajduku - piše Fotospor o Džeki.

Prošle sezone Džeko je odigrao 46 klupskih utakmica, postigao 25 i asistirao za deset golova. U Fenerbahčeu je kapiten s ugovorom do ljeta 2025. godine te je uprkos godinama u odličnoj formi.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.