28.6.2024. 8:31
0
Sarajevo dobija zanimljivo pojačanje iz Afrike?
FOTO: Screenshot
Mladi reprezentativac Gambije U20 Momodou Jatta blizu je potpisivanja ugovora za bosanskohercegovački premijerligaš FK Sarajevo iz gambijskog prvoligaškog kluba Banjul United FC, javljaju tamošnji mediji.

Jatta je nedavno bio dio tima Gambije U20 koji se takmičio na Sveafričkim igrama u Gani, a kako pišu tamošnji mediji i završio je ljekarski pregled prije prelaska u novi evropski klub i dolaska u glavni Grad Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

Mladić će postati prvi igrač Banjul United FC-a koji je potpisao profesionalni ugovor u inostranstvu u posljednje dvije sezone.

Bez tržišne vrijednosti za sada, 18-godišnjak, koji je nedavno potpisao ugovor sa agencijom u vlasništvu menadžera iz Gambije, nada se da će impresionirati na svom prvom profesionalnom nivou kako bi uskoro stekao veliko ime.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.