16.6.2024. 9:30
0
Osvanula nova "karta" na društvenim mrežama - U Srbiji slave poraz Hrvatske: Bravo, komšije!
FOTO: instagram
Fudbalska reprezentacija Hrvatske je nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj započela ubjedljivim porazom od Španije rezultatom 3:0.

Popularni Vatreni su na debiju potpuno podbacili čime su razočarali javnost u Hrvatskoj, ali čini se i obradovali javnost u susjednoj Srbiji.

Tako se društvenim mrežama nakon utakmice proširila šaljiva karta Evrope na kojoj je Srbija izmještena i postavljena pokraj Španije.

Uz opis "Bravo, komšije!", navijači Srbije su se našalili sa porazom Hrvatske, što je naišlo na različite reakcije ostalih korisnika društvenih mreža.

Dok jedni ovaj potez smatraju dobrom šalom, drugi to smatraju neprimjerenom provokacijom.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.