11.6.2024. 20:17
0
Amir Purić povukao kandidaturu za načelnika Općine Velika Kladuša: Naša stranka će podržati Borisa Horvata
Na večeras održanoj sjednici Predsjedništvo Naše stranke usvojilo je zaključak kojim podržava uspješnog privrednika Borisa Horvata kao zajedničkog kandidata za načelnika Velike Kladuše, saopćeno je iz ove stranke.

Kako su objavili, Amir Purić povlači svoju kandidaturu u korist kandidata koji može okupiti širu podršku opozicionih stranaka.

Pozvali su i druge stranke da podrže Horvata.

"Velika Kladuša je previše značajna da bismo zbog političkih neslaganja dozvolili nastavak vladavine stranke presuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića. Naš Amir Purić povlači svoju kandidaturu u korist kandidata koji može okupiti širu podršku opozicionih stranaka, kako je i najavio ranije. Zbog toga podržavamo uspješnog privrednika Borisa Horvata kao zajedničkog kandidata za načelnika Velike Kladuše, a pozivamo i druge stranke da urade isto. Ovakav primjer odgovornog pristupa bitno je pronaći i u drugim sredinama kao što je Srebrenica", poručuju iz Naše stranke.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.