21.6.2024. 13:14
0
Crnogorski mediji otkrili razlog nestanka struje
Nakon što je bez struje ostao veći dio BiH, Hrvatske i Crne Gore, crnogorski mediji objavili su zbog čega je došlo do prekida snabdijevanjem električnom energijom.
Iz CEDIS-a su kazali da je struja nestala zbog ispada na mreži Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES). Zbog ispada na mreži bez napajanja električnom energijom je skoro cijelo područje Crne Gore, saopćeno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS). Iz CEDIS-a su kazali da je struja nestala zbog ispada na mreži Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES). Zbog ovog kvara, bez struje je ostao i veći dio BiH i Hrvatske.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.