22.6.2024. 11:30
0
Cvijanović poručila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima, a blokirali ste sredstva Elektroprijenosa BIH
Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da je fino sakriti se iza predsjednika RS Milorada Dodika, kao što je fino i svoje promašaje pripisivati drugima.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Elmedina Konakovića da Dodik, nakon sastanaka sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i povrataka u BiH, blokira ono što je važno za sve ljude u BiH i one koji žive u RS, Cvijanović je odgovorila da je danas posebno popularno među bošnjačkim političarima pominjati Moskvu.

Cvijanović je konstatovala da je postalo već patetično slušati njihove žalopojke.

- Ali, činjenica je da kad cikne kompletna elektromreža u BiH, onda čovjek ne može a da ne pomisli zašto su naše drage kolege iz FBiH zaustavile raspodjelu novca za entitete, ali i investicioni proces koji bi se desio deblokadom sredstava "Elektroprijenosa BiH" - naglasila je Cvijanović. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.