12.6.2024. 15:14
0
Cvijanović oplela po Bećiroviću i Baerbock: On ne može pričati u ime BiH, nit ona ime Zapada
FOTO: n1
Članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine kazala je da Denis Bećirović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, umišlja da može govoriti u ime BiH, a nakon toga je svoju pažnju okrenula ka Annalena Baerbock.

Cvijanović je za Baerbock kazala da ne može govoriti u ime cijelog Zapada i nadati se da će profitirati napadima na RS. 

- Ponosni smo na "svesrpski sabor", kao i na Deklaraciju koja je tom prilikom usvojena - rekla je Cvijanović za Srnu upitana da prokomentariše ocjenu Bećirovića i Baerbock da je "svesrpski sabor" najteži napad na Dejtonski mirovni sporazum od 1995. godine: 

- Da su pažljivije čitali, a manje mrzili sve što sadrži pridjev srpski vidjeli bi da je u Deklaraciji jasno izražena posvećenost suštinskom i dosljednom provođenju Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Naglasila je Cvijanović da je bilo za očekivati da Bećirović i Baerbock imaju važnijeg posla od komentarisanja "svesprkog sabora".

- Baerbock i njenu stranku glasači na izborima za Evropski parlament pomnožili su sa nulom, a Bećirovića stranačke kolege u parlamentu Federacije BiH - istakla je Cvijanović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.