11.6.2024. 19:12
2
Majstoru Muhamedu nisu htjeli platiti radove - On im polupao sve prozore: "Ja ću ići u zatvor, moja će djeca imati jesti"
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se nemili događaj u Pećigradu kod Velike Kladuše u kojoj vlasnici porodične kuće nisu htjeli platiti majstoru Muhamedu K. građevinske radove koje je on sa svojim ekipom odradio kod njih.

Prije početka radova, vlasnik kuće dao je kaparu za početak gradnje. Nakon toga, vlasnik nije uplatio niti jednu KM majstorima.

Nakon što mu nisu uplatili novac, Muhamed je odlučio polupati prozore.



Navodno je riječ o dugu od 600 eura.

Muhamed K. je majstor građevinskih radova koji ovim poslom prehranjuje svoju porodicu, troje djece i radnike sa kojima radi.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.