10.6.2024. 22:20
0
Boro Horvat dobio podršku četiri partije za načelnika Velike Kladuše
Boro Horvat, vlasnik firme Miral iz Velike Kladuše, dobio je, navodno, podršku Stranke demokratske akcije, Socijaldemokratske partije, Naše stranke i Demokratske narodne zajednice za kandidaturu za načelnika ove općine, saznaje Politicki.ba.

Kako je rečeno navedenom mediju, večeras je održan sastanak kladuških odbora ove četiri partije.

Zaključeno je da Horvat treba biti jedinstveni kandidat opozicije. 

Njega su nominirali biznismeni Velike Kladuše.

Prijedlog je došao nako debakla lidera stranaka opozicije u ovoj općini da se dogovore oko jednog kandidata koji će se suprotstaviti Laburističkoj stranci osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića. 

Poslovna zajednica svoj je prijedlog dostavila strankama opozicije. 

Njih četiri odmah su dale podršku. Među njima je i Naša stranka, čiji je predsjednik Amir Purić (bio) kandidat pet opozicionih partija za načelnika Velike Kladuše. 

Narod i Pravda, kao i Narodni evropski savez, te Demokratska fronta, još se nisu očitovali o nominaciji Bore Horvata. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.