22.5.2024. 19:10
0
Navijačima Veleža zabranjen odlazak na gostovanje u Tuzlu
U petak će od 17 sati svoj posljednji meč u sezoni odigrati ekipe Tuzle Cityja i Veleža čime će spustiti zavjesu na takmičenje u Wwin ligi ove godine.

Tuzla City je porazom od Zrinjskog u prošlom kolu i definitivno ispala iz društva najboljih, dok je Velež remijem sa GOŠK-om potvrdio ostanak na sjajnoj trećoj poziciji.

Ovaj se meč dakle igra za dva dana od 17 sati, a na njemu Velež neće moći imati podršku svojih najvatrenijih pristalica, popularnih Red Armyja.

Iz FK Velež su pojasnili o čemu je riječ.

"U komunikaciji sa službenim predstavnicima FK Tuzla City , FK Velež Mostar obavještava sve svoje navijače koji su planirali organizovan odlazak na utakmicu posljednjeg 33. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a koja će se odigrati u petak na stadionu Tušanj u Tuzli, da je Fudbalski klub Tuzla City od menadžmenta JU "Tušanj" Tuzla dobio obavijest da, zbog započetih radova na dijelu tribine predviđenom za gostujuće navijače, nije u mogućnosti organizovati i adekvatno obezbijediti prijem organizovane skupine gostujućih navijača za navedenu utakmicu.

"Radovi su započeti jer u JU „Tušanj" nisu imali informaciju o promjeni termina utakmice, te isti neće biti završeni do dana odigravanja utakmce (24.05.2024).

Obzirom da FK Tuzla City nije vlasnik stadiona i nismo u mogućnosti uticati na novovonastalu situaciju, molimo da ovu činjenicu uvažite i ne planirate dolazak organizovane skupine Vaših navijača." - navedeno je između ostalog u dopisu FK Tuzla City

Uputivši poruke dobrodošlice našem Klubu, naši domaćini, zamolili su Veležove navijače da sa razumijevanjem prihvate navedene novonastale okolnosti.

Fudbalski klub Velež Mostar koristi ovu priliku da se zahvali službenim predstavnicima FK Tuzla City na pravovremenom informisanju i profesionalnom pristupu", poručeno je.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.