21.5.2024. 18:17
0
Dodik čestitao Borcu na tituli: "Želim im mnogo sreće u evropskim utakmicama, a građani Banja Luke i RS će, kao i do sada, biti uz njih"
Predsjednik RS Milorad Dodik uputio je čestitku FK Borac iz Banja Luke na tituli prvaka Bosne i Hercegovine.

Prema riječima prvog čovjeka manjeg bh. entiteta, koji je u prošlosti i sam na više načina pomagao Borcu, titula banjalučkog kluba je zaslužena i dokazuje da se predan rad isplati.

"Čestitam Fudbalskom klubu Borac osvojenu titulu u Premijer ligi BiH. Igrači, članovi stručnog štaba i uprava FK Borac pokazali su ove sezone na terenu da se predan rad, istrajnost i upornost isplate i zasluženo su šampioni", napisao je Dodik, te dodao:

"Želim im mnogo sreće u evropskim utakmicama, a građani Banja Luke i RS će, kao i do sada, biti uz njih i navijati za naš Borac".


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.