10.6.2024. 22:33
0
Kapiten Borca: Sanjam pun Gradski stadion u Banjaluci
U fudbalskom klubu Borac uveliko traju pripreme za narednu sezonu u kojoj će ekipa igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Traje potraga za pojačanjima, ali su u toku i brojne druge akcije.

Srđan Grahovac, kapiten šampionske generacije FK Borac, koji od svog povratka u “crveno-plavi” tabor priželjkuje samo jedno, odnosno pune tribine Gradskog stadiona na svakoj utakmici.

– Dijete sam Banjaluke i Borca i uvijek sam od malih nogu maštao o tome da igram pred punim tribinama Gradskog stadiona. Srce me boli, nemam problem da priznam, kada vratim film i sjetim se da smo mi u prošloj sezoni igrali pred maltene praznim istokom i polupraznim zapadom, a u tom trenutku se borimo za titulu. Sa druge strane, taj osjećaj, kada bih, sa saigračima, istrčao pred pun Gradski stadion, to je nešto neopisivo i to su trenuci zbog kojih se trenira, kazao je Grahovac, pa dodao:

– Nadam se da ćemo imati veću podršku u novoj sezoni i drago mi je što je klub već sada krenuo sa prodajom sezonskih karata. Mišljenja sam da moramo da promijenimo mentalitet i sami sebe. Da moramo malo više da cijenimo ono što imamo pored sebe, jer to je naše i za to moramo da se borimo. Niko se neće boriti do nas samih, a kako se budemo borili, tako ćemo to ostaviti našoj djeci i onima koji dolaze poslije nas.

Kapiten Borca ističe da je podrška navijača nešto o čemu svi fudbaleri sanjaju.

– Već sam kaparisao pet sezonskih ulaznica za prijatelje uz njihovo obećanje da će biti prisutni na svakoj utakmici. Znam da je još nekolicina mojih saigrača uradila isto. Pozivam sve prijatelje, sugrađane da uzmu sezonsku kartu i da budu uz svoj FK Borac. Znam da mnogima zvuči kao floskula, ali nama podrška sa tribina i te kako znači. Banjaluko, vidimo se na Gradskom, poručio Grahovac, prenosi Glas Srpske.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.