24.9.2024. 18:45
0
Strava u Koreji: Zacementirao ženu na balkonu: Tijelo joj našao radnik nakon 16 godina
Muškarac u Južnoj Koreji priznao je da je ubio svoju djevojku, a tijelo joj zacementirao na balkonu prije 16 godina.

Muškarac u pedesetima rekao je lokalnoj policiji da je udario ženu tupim predmetom tokom svađe u stanu u južnom gradu Geoje. Zatim je stavio njeno tijelo u kofer, koji je prekrio slojem cigle i cementa na balkonu stana u kojem su živjeli.

Tijelo žene stajalo je pod cementom i ciglom sve do prošlog mjeseca kada je vlasnik naručio hidroizolacijske radove, pa ga je otkrio radnik tokom bušenja, izvijestili su lokalni mediji.

Muškarac koji je ubio ženu nije živio u tom stanu kada je tijelo žene pronađeno, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. Policiji je rekao da je s ubijenom ženom živio pet godina u garsonijeri u Geoju prije nego što ju je ubio 2008. godine, piše BBC.

Muškarac je u tom stanu, nakon ubistva, nastavio živjeti još osam godina, a onda je uhapšen zbog droge. Stan je otad bio prazan, a vlasnik ga je koristio kao skladišni prostor.

Nestanak žene, koja je u vrijeme ubistva bila u tridesetima, porodica je prijavila tek tri godine nakon njene smrti. Navodno su izgubili kontakt s njom, a kada su je došli potražiti, rečeno im je da je prekinula s tadašnjim dečkom i napustila grad.

Policija je saopćila da nastavlja s istragom te se očekuje da će muškarca optužiti za ubojstvo.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.