25.6.2024. 11:00
0
Ponuđena mu nova uloga: Ni Semira Štilića više nećemo gledati u dresu Željezničara?
FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba
Fudbaleri Željezničara danas će početi pripreme za novu sezonu. U odnosu na prošlu, u kojoj su Plavi u jednom trenutku bili kandidati za ispadanje, u predstojećoj se žele vratiti tamo gdje im je i mjesto - u vrh tabele.

Gledajući kraj maja i posljednju prošlosezonsku utakmicu protiv Borca, "krvna slika" Želje će se umnogome promijeniti pred start nove sezone. Došao je novi trener (Denis Ćorić), novi sportski direktor (Elvir Rahimić), nekolicina igrača su prekobrojni, s nekima su raskinuti ugovori, nekima su istekli ugovori...

Izvjesno je da iduće sezone u dresu Želje neće biti ni senatora, odnosno iskusnih igrača koji su ponikli na Grbavici. Edin Cocalić se jutros emotivnom porukom oprostio od Plavih (ponuđen mu je posao u omladinskom pogonu), a u narednoj sezoni, prema svemu sudeći, kako saznaje Faktor, u dresu Želje nećemo gledati ni Semira Štilića.

Sjajnom veznjaku 31. maja 2024. godine istekao je ugovor, a kako je već "debelo zagazio" u četvrtu deceniju života (37), saradnja neće biti nastavljena. Štilića vjerovatno nećemo gledati kao fudbalera, ali bismo mogli u nekoj drugoj ulozi.

Navodno, ponuđena mu je uloga skauta prvog tima, te bi na taj način fudbalski "mađioničar" ostao uz klub u kojem je ponikao i u kojem je proveo veliki dio karijere. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.