24.12.2023. 14:43
0
Na vjenčanju Semira Štilića zapjevala se i Grbavica
FOTO: Screenshot
Iskusni fudbaler Željezničara, Semir Štilić, zauvijek će pamtiti 23. decembar 2023. godine jer je odlučio stupiti u brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ninom.

Štilić i njegova djevojka čekali su kraj prvog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te zimsku pauzu su iskoristili kako bi "stali na ludi kamen".

Veliki broj zvanica pojavio se na Štilićevom vjenčanju koje je održano u jednom sarajevskom hotelu, te je bilo zaista za pamćenje.

Prisutne je zabavljao Neno Murić, a nekoliko pjesama otpjevala je i legendarna bh. pjevačica Hanka Paldum.

Naravno, na svadbi je bio i veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta sporta. Između ostalih tu su bili Aleksandar Kosorić, Edin Cocalić, Jasmin Burić, Samir Bekrić, Haris Alihodžić i mnogi drugi.

Ovo veliko slavlje nije moglo proći bez posebne pjesme, a to je naravno himna Željezničara pjesma Grbavica koju inače izvodi Mladen Vojčić Tifa.

Video pogledajte OVDJE. 

Međutim, jedno lice privuklo je posebnu pažnju navijača Željezničara jer je riječ o nekadašnjem napadaču kluba s Grbavice.

U pitanju je srbijanski napadač Vojo Ubiparip kojeg navijači Želje itekako pamte. No, Štilić i Ubiparip nisu zajedno igrali za klub iz Doline ćupova već su saigrači bili u Lechu iz Poznana gdje je Štilić pružao zaista sjajne partije.

Ubiparip se pojavio jučer u Sarajevu na Štilićevom vjenčanju, te su navijači Željezničara oduševljeni što je i on iz sveg glasa zapjevao Grbavicu.

Inače, ovaj 35-godišnji napadač igra u Srbiji za Spartak iz Subotice, te je u dosadašnjem dijelu sezone na 19 mečeva dao pet golova i upisao dvije asistencije.

U Želju je stigao u oktobru 2017. i zadržao se sve do ljeta 2018. godine. Za sarajevski klub odigrao je ukupno 25 utakmica, dao je devet golova i dodao šest asistencija. Pored Željezničara u našoj zemlji nastupao je još za Tuzla City gdje je također imao zapažen učinak, piše Sportsport.ba

(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.