28.6.2024. 17:13
1
Vučić na gradilištu u farmerkama koje koštaju oko 1600 eura
FOTO: Screenshot
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić često ističe kako je skroman. Međutim, jedan od posljednjih videa koje je objavio na Instagramu pokazuje kako ipak ne štedi na odjeći koju nosi.

Posjetio je gradilište te je tamo govorio o tome kako napreduju radovi, ali vjerojatno nije očekivao da će mnogi primijetiti koju marku traperica nosi. Riječ je o talijanskom luksuznom brendu Stefano Ricci.

Te traperice koštaju 1800 dolara (oko 1680 eura).

Srpski mediji pišu kako se za taj novac u njihovoj zemlji može kupiti polovan automobil.


Ovo nije prvi put da Vučić šeta u skupocjenim komadima. Nedavno je nosio cipele koje koštaju oko 850 eura, znao je nositi i skuplje po cijeni od 1800 eura, a u ormaru ima i jaknu marke Loro Piana, koja košta oko 2500 eura.

Ovo vjerojatno ne bi privuklo pažnju da Vučić često ne ističe koliko je skroman. Ne ide na more, vozi staru Škodu…

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.