21.5.2024. 20:29
0
Chelsea smijenio Mauricija Pochettina
Londonski Chelsea je danas putem zvanične stranice potvrdio rastanak sa argentinskim stručnjakom Mauricijom Pochettinom nakon samo jedne sezone.

Ova odluka dolazi kao potpuni šok za navijače, ali i kompletnu sportsku javnost, jer je Pochettino nakon nekoliko užasnih mjeseci posljednjih sedmica uspio podići nivo igara Chelseaja, a u 2024. godini Chelsea je po rezultatima bio četvrta najbolja ekipa lige i djelovalo je da tim zaista dostiže solidan nivo.

U objašnjenju ove odluke, iz Chelseaja su istakli da su Pochettinu zahvalni za sve što je uradio za klub, te mu poželjeli sreću u nastavku karijere, dok je Pochettino istakao da je zahvalan za priliku koju mu je Chelsea dao, te da se nada da će u budućnosti klub nastaviti da napreduje.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.