24.9.2024. 14:57
0
Sramno: Stranac preturao po stvarima radnika hitne pomoći, ukrao novac
FOTO: ilustracija
Policija u Bosanskoj Gradišci uhapsila je stranog državljanina R. S., koji je zatečen kako pretura po ličnim stvarima zaposlenih u Službe hitne pomoći Bosanska Gradiška.

On je jučer uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

Slučaj je Policijskoj upravi Bosanska Gradiška istog dana oko 18.20 sati prijavila radnica Službe hitne pomoći Bosanska Gradiška. Prijavljeno da nepoznat muškarac pretura po ličnim stvarima zaposlenih u navedenoj zdravstvenoj ustanovi. 

- Policajci su postupili po prijavi te utvrdili da se radi o R. S. koji je strani držaljanin te ga uhapsili. Kod njega je pronađen i oduzet novac koji se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, navode iz policije.

O slučaju je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.