2.7.2024. 20:04
0
Meteorolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda otkrio da li nas očekuje novi "kijameti" u BiH: "Očekuje nas stabilizacija vremena"
Snažno nevrijeme zahvatilo je regiju, pa tako i našu zemlju. Tuzla, Travnik, Kozarska Dubica, Trebinje, Orašje su mjesta koja je nevrijeme poharalo. Nestanak struje, zaustavljanje saobraćaja, drveće preko automobila slike su koje su nas zatekle jutros.

Ipak, meteorolozi kažu da je najgore prošlo i da nas očekuje stabilizacija vremena.

– Ta stabilizacija ogledaće se u ugodnim vrijednostima temperature zraka. Tokom jutarnjih sati između 11 i 16, u Hercegovini do 18 stepeni. Maksimalne vrijednosti su između 20 i 30 stepeni.

Tako da narednih nekoliko dana očekujemo izuzetno ugodne i lijepe vremenske prilike u našoj zemlji. Dosta sunca, a temperature ugodne, kaže Bakir Krajinović, meteorolog za Oslobođenje.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.