4.7.2024. 10:00
0
Problemi sa vodosnabdijevanjem u mnogim sarajevskim ulicama
Iz sarajevskog javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija informisali su javnost o radovima na mreži te mogućim prekidima u vodosnabdijevanjem.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Sabita Užičanina, Kerima Džafića, Džemila Krvavca, Tvornička, Branilaca donjeg Kotorca, Sokolovičkog bataljona, Lužansko polje, Pijačna, Lasičke Megare, Put Famosa, Kamenolom, Prve samostalne brigade, Donji Kartal, Toka, Dobojska, Avde Smajlovića, Šamin gaj, Zeleni ariš, Zenik, Mekote, Bregovi, Unska, Ismeta Mujezinovića i Brezanska.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama 8. Marta, Doljanska i Ramiza Alića, zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u navedenim ulicama.

Elektrodistribucija za danas 04.07.2024. od 09h do 15h planira radove na zamjeni elektro opreme i kontrolu trafo-stanice Bardakčije, što će uzrokovat mogući prekid vodosnabdijevanja u ulicama: Grdonj, Panjina kula, Idriza Ahmetovića, Kaukčijina, Branka Galeba, Šefika Halimanovića, Adnana Aslanija, Hamida Beširevića, Gornja Breka, Breka, Kromolj, Himze Polovine, Hasana Sušića, Hamze Orlovića, Juraja Najtharta, 105. brdska brigada, Muhameda Hevaije Uskufije, Nahorevska, Fadila Jahića Španca i Aleksandra Puškina.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz ViK-a.

VIK RADOVI
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.