25.9.2024. 12:50
1
Omer Begović koji je optužen za zloupotrebu položaja je nosilac liste Stranke za BiH u Općini Novo Sarajevo
Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Omera Begovića, Azemine Macić i Enese Pavlović zbog krivičnog djela zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

Optuženi Begović je bivši direktor Osnovne škole "Grbavica", a nosilac je i liste Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) na predstojećim Lokalnim izborima u Općini Novo Sarajevo.

Begović se tereti je od 14. marta do 28. augusta 2018. godine kao direktor OŠ Grbavica I, propustio da suspenduje nastavnika tjelesnog i zdravstvenog odgoja, iako je znao da je optužen za krivično djelo bludne radnje.

- Sa višegodišnjim iskustvom na mjestu direktora OŠ "Grbavica I" i OŠ "Aneks", Omer Begović donosi bogato znanje u oblasti obrazovanja i ekologije. Posvećeni otac troje djece, odlučan je da doprinese pozitivnim promjenama u Novom Sarajevu. Zajedno za bolju budućnost! - navodi se u biografiji objavljenoj na stranačkoj Facebook stranici.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.