28.5.2024. 17:12
0
Detalji velike policijske akcije u Banjoj Luci: Osumnjičeni pustio psa na policajce, oni zapucali i ranili svog kolegu
Policija je u okviru akcije "Eskadron" uhapsila 19 osoba iz Banje Luke zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika i zaplijenila oko 900 grama kokaina i 1.1 kg marihuane te 35.000 KM.

Ovo je na konferenciji za novinare rekao Đurica Vukelić, načelnik Policijske uprave Banja Luka koji je naveo inicijale uhapšenih.

Uhapšeni su V.M, B.Đ, A.Ć, D.P, M.L, G.S, S.S, M.Ć, V.M, M.T, M.B, D.J, D.P, A.R, B.M, A.P, Z.V, Z.B i M.R.

Istakao je da se za dva lica traga, dok je R.P. iz Banje Luke u pritvoru. Jedan pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice je lakše povrijeđen.

"Jedan od osumnjičenih je pustio psa kane korso na policiju. Tom prilikom policajci su upotrijebili oružje da se odbrane i došlo je do rikošeta i ranjen je lakše jedan pripadnik SAJ-a", rekao je Vukelić i dodao da je u toku ispitivanje osumnjičenih.

Vukelić je rekao da su osumnjičeni narkotike prodavali na teritoriji Banje Luke, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.