12.6.2024. 20:48
0
Šejla Ramović i suprug otkrili spol bebe koju čekaju
Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Šejla Ramović i sestra popularne pjevačice Džejle Ramović, očekuje prinovu u porodici skupa sa svojim suprugom Edinom.

Pol djeteta su svojim fanovima otkrili na krajnje originalan način. Naime, Šejla je objavila video na kojem ona i njen suprug jedno drugom, s povezom na očima, nanose boju po licu i tijelu.

Video je u početku crno-bijel pa se ne vidi koja je boja u pitanju - ružičasta za djevojčicu ili plava za dječaka.

Na kraju snimke par skine povez s očiju i pojavi se ružičasta boja.

Brojni pratitelji uputili su budućim roditeljima čestitike u komentarima, a među njima su bila i poznata lica.

"Rasplakali ste me. Divno. Čestitam od srca", napisala je Amra Džeko ispod snimke.

"Predivno", "Čestitam", "Pogodila sam da je curica", "Preslatki ste", samo su još neki od komentara.

Šejla i njezin suprug Edin zaručili su se 2021. godine na Jahorini, a s obzirom da su oboje veliki ljubitelji skijanja, njen izabranik odlučio je svoju ljepšu polovinu zaručiti upravo na vrhu staze.

Vjenčanje se održalo u septembru 2022. u Sarajevu, a na slavlju su prisustvovali i ostali njihovi kolege influenseri kao što su Amer Kadić, Davor Gerbus i Ilda Humić.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.